Meer informatie?
0341 - 427 328
Home Spoorveiligheid Instructie & Inspectie Advies & Begeleiding Contact
Meer informatie?
0341 - 427 328

Spoor- veiligheid

Veilig werken aan- en om het spoor

Werkplekinspectie

Instructie en werkplekinspectie

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Securantee

Spoorveiligheid


Securantee B.V. is hét aanspreekpunt voor veilig werken aan- en om het spoor. Zo voorzien wij medewerkers van documenten waarin wordt uitgelegd hoe zij zich binnen de railinfra moeten gedragen. Daarnaast kijken wij hoe werknemers conform de Arbo-wetgeving kunnen werken.

Onze voornaamste bezigheid is het begeleiden van bedrijven die hulp nodig hebben met de regelgeving omtrent de railinfra en het lastig vinden om binnen deze sector te kunnen en mogen werken. Een andere kernactiviteit is het opzetten en bijhouden van een registratiesysteem. Hierin regitreren we welke mensen er op de stations of perrons werkzaam zijn en zien wij toe of ze hiervoor bevoegd zijn. Verder houden we ons bezig met werkplekinspecties, het maken van rapportages, het opmaken van veiligheidsplannen, het maken en geven van werkinstructies en het geven van presentaties op locatie. Securantee is VCA** gecertificeerd. Ook hebben wij een gecertificeerde V&G-U / Veiligheidskundige in dienst. Kortom, alles voor spoorveiligheid.

Contact hierover

Advies aanvragen

Veiligheidseisen werknemers

Voor sommige bedrijven, en met name kleinere leveranciers en aannemers, kan het erg lastig zijn om te achterhalen waar de werknemers nu precies aan moeten voldoen.